Pages

Sunday, July 11, 2010

ujian kesabaran...


hmmm...ada lebih kurang 4 bulan ja lagi nak abes praktikal,insya Allah...projek utk praktikal skrg nh tgah dalam progress...haih selama 6 bulan nh..aq asyik men ja..huhu..buku langsung x bukak...huhuhu...rasanya banyak benda yang dah lupa nh..huhu...nak kena refresh balik..aih mcm malas la plak..knapalah aq nh...kena rajin2 nh...dah la nk sambung degree skrg ni pointer tinggi sgt..lebih dari nak wat medic..huhuhu...skrg nh ..topic tok smbung degree nh memang tgah hot kat kolej aq...ada yang nak tukar kos,ada yg keja dulu...ada yg nak pegi indon..hmm...aq mmg minat bidang nh..hopefully aq n kwn2 dapat smbung degree soon..ya Allah ,permudahkanlah kami untuk menuntut ilmu-Mu..amin...

2 comments:

haninina said...

Insya Allah boley nya Wahed~
dun worilew~
=)

najihatussolehah said...

huhuhu...sdey arr skrg nh,,,huhuhu...next year aq kene aplly interview sume u..mana yg dapat ..yg tulah aq pi...doakanlah aq...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...