Pages

Sunday, December 26, 2010

Saya blogger kedah..jom join kat BPM


salam..sy baca kat blog BPM td..ada kategori sahabat blogger mengikut negeri..rasa mcm nak join gak lah..(hehe pagi nh asyik join2 ja...)..



hmm..ni info yg diperlukn tok join benda nh:

nama:najihatussolehah
status:single wat masa nh..
cara hubungi:email sy saidatul_hawa@yahoo.com
daerah:kubang pasu
tempat tinggal: jitra
apa yg menarik di tempat sy:bodyshop dr rozmey..hehe,uum,LHY Huat garden Jitra,taman rekreasi bandar darul aman..nak tau lebih lanjut nh link pasal jitra
taman rekreasi bandar darul aman


bukit wang

     
LHY huat garden



hehe..ni nak selitkan lagu perlancongan kat negeri kedah(dlm loghat kedah)..silalah dengaq ya..:p


P/s:kalu rasa x paham..bleh tanya..hehe...jom blogger pakat2 join 


9 comments:

Syafiq Rosli said...

selamat berkenalan..hehe

elnino moona said...

salam kenal..

blogger sabah dtg jalan2..:)

chegu abbas said...

la orang jitra ka...sama la kita...chegu pon orang jitra,,,mai sini terus follow x ckap banyak dah...hihi...follow back yer n komen skali dekat pon chegu yer..hihih
http://muhamadabbasbinmohdamin.blogspot.com/2010/12/saya-blogger-kedah.html

deqdeq said...

salam blogger kedah....

bukit wang tu kat belah mana? DeQdEq tak penah dengaq pun lagi...mcm best ja tempat dia...

shahjiehan said...

bukit wang tu kat jitra~

deqdeq said...

DeQdEq tak penah dengaq la bukit wang nih..huhhu

peghak sungguh la DeQdEq nih....hehehe

najihatussolehah said...

deqdeq:bukit wang tu atas sikit pada malau...hmm la nh tak tau la camna tmpat tu..pi masa kecik2 dulu..

deqdeq said...

hehhee....dah lama la tu tak pegi ye

najihatussolehah said...

hehe..tp rasanya ada lagi tempat tu..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...