Pages

Thursday, February 24, 2011

Ice Blended oh Ice Blended

  
salam..sebenarnya x dak citer  menarik pn..hehe..tp dua tiga hari nh,asyik teringin nak makan ice blended ja,kemarin dulu bli kat pasar malam,kemarin beli masa g Aneka kat jitra,..ari nh pun rasa teringin lagi..nak buat,tp my mom ckp dia kena blender apa ntah n whipped cream,.. kat umah ada blender cabai@cili ja..

ni ice blended mahal..


  Ada la kawan suggest ice blender kat satu tempat nh,commecial nyer ice blended,diorg punyer crite tu mcm sedap gile lah..smpai msa on the way dari melaka ke nilai,singgah kat R n R yg ade kedai tu,R n R seremban,pesan la perisa chocolate,coz slalunya sedap n kawan2 pn ckp sedap,pastu dia ckp kalu nak sedap tambah pearl,tak tau la masa tu ape pearl tu..so pesan la,tp bila dan rasa,rasa x seperti yg diceritakan,rasa pelik lah,n pearl tu actually sagu ja..nama la pearl..hehe...


ni yg slalu kt pasar mlm n kedai biasa..
... yang mana sedap..slalu sy chocolate,mocha n cappucino.....:erm..korg plak ska perisa pe..


p/s:b'syukurlah kita boleh menikmati makanan2 yg sedap...



3 comments:

♥ MiKa FasHa ♥ said...

sy suka white choc dream(coffee bean)..kalo mocha,pure choc,dan cappucino tu bese2 je tu...normal org slu order kt coffee bean dan starbucks..selain white choc dream..sy suke caramel extreme...yummy2...sedap2!!! tp kan kalo white choc latte lg sodap..yg panas pye la...jom kte santai2 minum petang kt tpt2 cm tu...

Cik TeN10 said...

of course lah sy pilih chocolate!!!

ehh sy rsa kn krg sesuai la tulisan wrna purple ni..mcm striking sgt..huhu kl yg gelap sket ok kot.. tu pndpt sy lah..sorry ea (",)

najihatussolehah said...

owh ya ka,..hehe..sy pkai letak ja..x pandai bab2 seni nh..hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...