Pages

Monday, September 5, 2011

Raya Sakan

  Assalamualaikum...maseh dalam mood raya...macam mana dah start puasa 6 blum?..hehe..sy bru nak start hari nh...rasa penat jgak arini...hehe..besalah dah lepas raya nh..rajin plak dok update blog nh...macam la ada org baca sgt..hehe...kalu da sila komen ya..:p

  Tahun nh sy raya sakan jgak la...x da la berlebihan sgt...cuma tahun ni start wat konvoi dgn kawan2...konvoi kecil2 ja..besalah...kebanyakan org perempuan nh masalah transport lah kan...alhamdulillah kawan saya nh,nadia pandai bawak..cekap ja dia..tp lembut ja dia bawak macam org dia jgak...sy macam besa la ayah x bagi bawak keta..huhu..

 lama gle kami x jumpak..rasanya last skali masa spm tu lah..just a few friend yg sy selalu jumpa setiap tahun,pastu sume dah ada life masing,ada yg dok oversea,ada yg dah mula keja...ada yg dah start wat master...huhu..sy ja baru nak start degree...huhu...nanti kalu sy dah abes belajaq..ntah2 depa nh dah beranak pinak...xpe lah..rezeki masing2 kan,,sumenya berbeza,,,

yg bwk keta tudung hijau...(kat umah anis..)


umah wani(pendang)


  x banyak gambar yg amek coz camera nh cikai ja..huhu..hope,next2 year dapat wat convoi lagi..hehe...

8 comments:

Cik TeN10 said...

wahh seronoknya !! tahun depan aku beraya kat mesia.. dtg la umah ea !! aku leh msak special utk korang.. request je nk mkn ape.. hihi =)

najihatussolehah said...

i.Allah...bleh2...kita plan lek elok...:)

ket syakirahim said...

syok nooo raya..jeles aih..stai pi kutip duit raya byk2 makcik2 nih..haha

najihatussolehah said...

mana dpt duet raya dah...huhu..

mi$sUn@3iRa said...

jeles!!! nak join jugak... huhu... sdey plak umah jauh dr kwn2...

akubersamaCahya said...

aku dekat pun tak ajak.. majuk3

najihatussolehah said...

sory weyh,,ni sume plan tergesa2...aq pun decide nak join depa masa depa beraya umah aq..next time,kita plan elok2 k...

damia sicoklatputih said...

best raya di rumah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...