Pages

Friday, October 21, 2011

Andai ku tahu hikmahnya...

Assalamualaikum...setelah lama x post..arini kembali...tajuk post kali ni ala2 novel plak ...hehe...kalu rasa apa yg sy nak citer tak berkaitn ngn tajuk...ignore ja...:P

...hmm...ok...ceritanya camnh...sy  jenis yg lambat sgt nak faham..n amek masa yg lama la utk faham certain subjek...rasa macm sume ja...huhu..k ...tp sy tgok kawan2 len cepat sgt,,pendek kat cepat pick up la...adus tension sbab diri nh x macam tu...

  so,sy pun telefon la my mom kan...citer macam2 nh...then,my mom cakap lebih kurg macam nh yg menyebabkan sy tersedar .."jgn dok banding dgn org laen...kalu kita banding2 macam tu...kita mcm x terima la apa yg Allah bg ...x semestinya kita x skor dlm quiz n test..kita akan gagal dalam final nanti...yg penting usaha,rajen solat,mintak doa..."...

  thanks mom...sbab sy x sdar smpai dok pikir macam tu....actually ,sy rasa dr dulu sy mmg slalu pikir camtu...n masalah sy sebenarnya sy sgt mudah lupa..even benda2 yg kecil...contoh la,slalu terlupa letak brg kat mana...pastu bila jumpak kawan2 lama..n diorg bsembang pasal memori2 masa skolah dulu..tu pun sy lupa.ni mmg ketara la...sy mmg perasan nh sjak dr skol rendah...tu yg membuatkan sy risau la macm mana plak dgn study sy...

1 comment:

cik kelip said...

insan tu sendiri maksudnya pelupa...surah Al-'Asr ada ubatnya=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...