Pages

Sunday, November 20, 2011

kemalasan melanda diriku...

  
Assalamualaikum..agak lama x post somethg kat sini,,agak busy dgn test n dah ketandusan idea...hehe...
tajuk ari nh...rasanya ramai org pun da masalah macm nh kan,,cuma kuat smgt dgn x ja utk melawannya...huhu

..ada yg malas sebab memang malas...ada yg malas sebab keciwa...huhu...adakah sy trgolong dlm kumpulan kdua tu...huhu....entah la ...buka ja buku ngantuk...tido cukup ke x ckup ke sama ja...kdg2 kalu dah tido terlebih t lagi mengantuk...

 sy rasa masa dip dulu,b4 test n quiz.boleh dikatakan well prepared jgak la...tp kali nh...hmm...speechless..sgt berterabur...jadual ada ja wat...tp huhu x sempat nak ikut...akibatnya ...rezut yg gempak(opposite side)..huhu..

 macam mana nak kurangkan tabiat nh...da x doa yg boleh diamalkan tok bagi rajin n kuat semangat...huhu..@ape2 tips korg....

4 comments:

cik kelip said...

aikk!!1st time aq dgq pkataan mls dr ang ni..hehe...xda la..suma manusia normal ada sikap ni...cuma kena ltkkan pd tmpt yg btol...

Cik TeN10 said...

malas xdak ubat.. huhu aku pun kalau mai mood malas tu mmg malas betul.. tapi kalau bab2 exam ni kan.. aku risau takut result K.O tp dlam masa yg sama malas nk stdy.. haha.. dr dulu smpai skrg mcm ni.. tp aku mmg style stdy last minutes.. ok kot utk kos aku.. faham konsep jalan !! tp kl dak2 medic buat style aku stdy lasT minit mmg takleh pi kot..

najihatussolehah said...

uit cik kelip:ang ingat aq ni rajen sgt ka...hehe

najihatussolehah said...

cikTen10:tulah..bab fizik2 n technical nih lagi la aq fail...hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...