Pages

Monday, January 2, 2012

jom hilangkan stress:p.

  Salam...hehe..study week nh rajin plak nak masak,,,time x study week x rajin plak...pelik btul..hehe...nak try yg ni plak....kalu sdap bleh wat lagi..kat umah sendiri..x plak buat..malu2..hehe...lagipun my mom the superb chef..so, jadi pembantu ja lah..hehe..n susah sket selera ayah sy...menyebabkn malu nk handle masak sendiri...huhu..
...k..resepi nh dr blog nh...(sume cilok yg org punya..)...farra diaries

wirh 'cempedak mastria'..meja semak la plak..:p

k...slamat mencuba..

4 comments:

nini said...

wah da study week....gud luck naaaa

najihatussolehah said...

huhu..aah ..dah study week,,dah nak dekat dah ..dah rasa cuak..huhu..

Bulan Syurga Firdausi said...

Allah sedap nye cempedak..cuti duk kt kg 3 hari cuti sy mkn cempedak gorg je mak buatkan heheehe p/s haah mase dlm tv tu kecik2 skrg mcm da besar ckit tp x de rezki jumpe amalina n student taranum tu semua..

Cik TeN10 said...

uishh butter tu xde la sampai 250 gm.. sket je dlm 20 gm je.. butter tu tujuan nk bg biskut oreo yg kita pecahkan tu melekat balik ja.. tak perlu banyak sgt pn.. :) depends on byk mna biskut yg ang guna la.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...