Pages

Sunday, January 30, 2011

Nanny 911..

    salam....dah lama plak tak post kat blog nih...coz busy sket...ari nih bukannya nak citer pasal program  reality nanny 911 kat USA tu..tjuk ja melebih2 ..hehe...actually,skrg nih tgah da kat umah kakak,tolong jga anak buah nih,coz akak dah stat keja,maid plak x dpt lagi,so g la jaga ngan makayah..

...pastu,ayah dah balik umah sorang,coz risau bendang dia...tinggal la mak n sy,ttiba ,mak saya plak sakit tangan,smpai tak leh nak angkat,risau la pastu g jumpak doktor n wat physio kat pusat rawatan az-zahrah,bangi(terjumpak plak senior kolej keja kat situ,alhamdulillah,sakit tu dah kurang,so,sy kena totally jaga anak buah sorg2 time kak  abg ipaq pegi keja...hehe...best jgak...senang ja keja budak2 nih,makan,biyak kencing  n tdur..hehe....tp letih jgak lah,hehe...xpalah,bukan slalu, n budak2 nih comel,sonok pegang kaki..lansung xdak kematu...x macam kaki kita yg dah besaq nih..hehe...



....memandangkan nak wat keja umah skali,so,gantung la anak buah saya nih kat belakang,hehe sonok dia sambil dok intai sy wat keja..seb bek tak berat sgt:P..pastu pa lagi,smpat amek gambaq..hehe...ni lah hasilnya...






p/s:najihah nih pn antara peminat maher zain yg termuda tau...hehe..bila video klip maher zain kat tv,sampai berhenti minum susu,bila dah abes klip tu smbung balek...tp bila video klip sami yusof ,continue ja minum susu..hehe..

2 comments:

Min said...

tahniah mak cu... training tuuu... comelnya najihah...!

najihatussolehah said...

hehe....dah banyak tangkap gambaq curi2..hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...